top of page

review 27-03-2024

: Onlangs heb ik de mindfulnesstraining bij Lydia Zoon gevolgd, en heel positieve ervaring. Lydia, met haar decennialange ervaring in mindfulness en bewustzijnswerk, brengt een diepgang in de training die zeldzaam is. Het is één ding om technieken van mindfulness te leren, maar een ander ding om de oorsprong, effecten ervan te kunnen delen. Lydia's vermogen om vragen over deze onderwerpen te beantwoorden, maakte de ervaring ongelooflijk verrijkend voor mij. De training was niet alleen leerzaam; het was ook een aangename ervaring. Er is een comfort level bij het begeleid worden door iemand die niet alleen jarenlange expertise heeft, maar ook een passie en diepgaande beheersing van het onderwerp. Lydia belichaamt dit door en door. Haar enthousiasme voor en toewijding aan mindfulness blijkt niet alleen uit haar onderwijs, maar inspireert ook een diepere toewijding bij haar studenten. Samenvattend, de training met Lydia was buitengewoon waardevol. Het is duidelijk dat ze niet zomaar een trainer is die de bewegingen doorloopt, maar iemand die diep geïnvesteerd is in de kunst en wetenschap van mindfulness. Voor diegenen die niet alleen willen leren, maar ook mindfulness in hun leven willen begrijpen en integreren, is Lydia's training een goede keuze.

M.S.

 

Review
 
Het afgelopen jaar heb ik bij Lydia Zoon een mindfulness training gevolgd. Ik heb deze training als erg prettig ervaren.  De tools die ik tijdens de training heb geleerd, hebben mij zo veel rust gegeven, daar ben ik heel blij mee!
Het fijne aan de training vond ik ook de wijze waarop Lydia deze gaf. Je voelt je al snel op je gemak bij haar, omdat ze je welkom laat voelen, je ziet en met een fijne dosis humor een gemoedelijke sfeer met zich meebrengt. Ze biedt een luisterend oor tijdens, maar ook buiten de training als je dat nodig hebt. 
Haar kennis en kunde geeft mij het vertrouwen dat zij weet waar ze het over heeft en wat ze doet.
Als iemand een fijne mindfulness trainer zoekt, dan zou ik Lydia aanraden!
Groetjes,  Marieke

Lydia is fantastisch. Betrokken, deskundig, grappig, en prettig in omgang. Ze leest de groep, en past zich hierop aan. Kan niks bedenken waarvan ik dacht dat kan beter of anders, en ben meer dan tevreden.                     
Mindfulness en Lydia hebben mij kennis laten maken met de mooiste plek, op het mooiste moment. Ik, nu. 
Danny

Review Mindfulness training :
Prettig, zeer open. Was voor mij als beginneling er prettig om met jou zo kennis te maken met mindfulness.
Groet A.

Review online mindfulness training:
Dankzij deze cursus gegeven door Lydia Zoon, ben ik met meer oprechte aandacht in het hier en nu gaan leven. Ik ben me meer bewust van wat het leven voor mij zo fijn maakt en geniet zoveel meer. En daar ben ik haar enorm dankbaar voor.
Natascha

Natasja S.
De Mindfulness heeft enorm positief bijgedragen aan mijn denkpatronen en heel veel tools om mee verder te kunnen. Lydia is een heel fijn persoon waar je meteen al heel vertrouwd bij voelt. En kan heel fijn uitleggen. Heel erg blij dat ik deze cursus gedaan heb!

 Lydia is een trainer met veel kennis en kunde op het gebied van Mindfulness. Wat ik heel prettig vind aan haar manier van training geven, is dat ze dit met een vleugje humor doet, maar ook waar van toepassing haar eigen ervaringen deelt. De training gaan als vanzelfsprekend gepaard met een aantal meditaties, en Lydia heeft een ontzettend fijne stem om naar te luisteren. 
Anoniem. 

Lydia is een fijne vrouw met jarenlange ervaring in meditatie en mindfulness. Dit komt helemaal terug in de kennis die zij met mij heeft gedeeld in de mindfulness training. Ze voelt goed aan wat er bij haar cursisten leeft en past daar haar programma en het delen van kennis op aan. Het voelde voor mij aan alsof de training speciaal voor mij gemaakt was; gebaseerd op mijn behoeften. Wat ik ook fijn vond was dat Lydia altijd de moeite nam om extra informatie te delen. Ook buiten de training om. Een training met Lydia is voor mij een waardevolle ervaring!
A.

Review oktober 2021
Zelfs via een online verbinding voel je als deelnemer de liefde en aandacht vanuit Lydia, die met zorg een intensieve training geeft en geen losse eindjes achterlaat. Alles is bespreekbaar en ik heb me altijd volledig geaccepteerd gevoeld tijdens de sessies. Lydia weet de kracht van Mindfulness duidelijk over te brengen. Het samen bespreken van hoe we de oefeningen ervoeren is ook enorm waardevol gebleken. Ik heb absoluut een goede basis in Mindfulness weten te ontwikkelen onder begeleiding van Lydia en ik raad het iedereen aan, druk of niet, ontspannen of niet, ziek of gezond, ik denk dat iedereen hier baat bij kan hebben.

Februari 2022
De trauma sensitieve mindfulness training gaat diep in op het voelen van ongemak, waar het vandaan komt en hoe je lichaam werkt als het gaat om veiligheid en onveiligheid. Iedereen ervaart veiligheid en onveiligheid in zijn leven en het is zo fijn om te leren hoe dat allemaal precies in zijn werk gaat. Door de wetenschappelijke benadering van de training krijg je echt antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Door die informatie te koppelen aan de oefeningen in de sessies en je huiswerk, krijg je niet alleen inzicht in de werking van je lichaam en je autonome zenuwstelsel, maar ervaar je het ook bewust, waardoor je het leert herkennen en benoemen op momenten waarop je je misschien onrustig of onveilig voelt.

Ik worstel al 16 jaar met paniekaanvallen en pleinvrees en heb veel therapie gevolgd over de jaren, maar lessen zoals deze heb ik in de reguliere geestelijke gezondheidszorg nog niet mogen leren. Lydia neemt alle tijd voor je en door haar liefdevolle aanpak komen de lessen en meditaties ook heel goed
over.
Kortom: openbaring. Ik kan iedereen die zich zo nu en dan angstig voelt, eventueel wegens gebeurtenissen uit het verleden, het aanraden deze training te volgen.
I.v.A.

Juni 2023
Lydia is een zeer ervaren mindfulnesstrainer. Dit merkte ik aan de manier waarop ze vragen stelde over de ervaringen tijdens de oefeningen. Ook heeft ze veel kennis van zaken, die ze waar passend met ons deelde. Verder heeft ze de nodige humor en dit maakt dat de trainingen, naast de oefeningen, ook gewoon gezellig zijn. Ik vind dat Lydia een zeer prettige persoonlijkheid heeft, ze creëert in korte tijd een veilige sfeer tijdens de training en met een fijne, rustige stem leidde ze ons door de meditaties. Ik heb geleerd om nog meer in het NU te zijn en met aandacht te leven. Mindfulness biedt mij meer energie en minder onrust.  N.B.

Van mij krijgt de training een 10 
Lydia als trainer is heel prettig, veel goede uitleg, duidelijk, enthousiast en heel betrokken.
Echt een aanrader ! De cursus heeft mij heel erg geholpen. Was heel goed online te volgen. Super fijne coaching. D.P.

 

21-03-2024

 

“Lydia is een heel fijn persoon. Ze legt helder en duidelijk uit, maar laat ruimte voor iedereen zijn gedachtegangen en vragen. Lydia kijkt zowel naar wat het individu nodig heeft als de groep. Ik heb de lessen als heel waardevol ervaren en neem deze mee op m’n levenspad.”

 

Nogmaals dank

 

Groetjes, Jacqueline

bottom of page