top of page

Review

 

Het afgelopen jaar heb ik bij Lydia Zoon een mindfulness training gevolgd. Ik heb deze training als erg prettig ervaren.  De tools die ik tijdens de training heb geleerd, hebben mij zo veel rust gegeven, daar ben ik heel blij mee!

Het fijne aan de training vond ik ook de wijze waarop Lydia deze gaf. Je voelt je al snel op je gemak bij haar, omdat ze je welkom laat voelen, je ziet en met een fijne dosis humor een gemoedelijke sfeer met zich meebrengt. Ze biedt een luisterend oor tijdens, maar ook buiten de training als je dat nodig hebt. 

Haar kennis en kunde geeft mij het vertrouwen dat zij weet waar ze het over heeft en wat ze doet.

Als iemand een fijne mindfulness trainer zoekt, dan zou ik Lydia aanraden!

Groetjes,  Marieke

Lydia is fantastisch. Betrokken, deskundig, grappig, en prettig in omgang. Ze leest de groep, en past zich hierop aan. Kan niks bedenken waarvan ik dacht dat kan beter of anders, en ben meer dan tevreden.                     

Mindfulness en Lydia hebben mij kennis laten maken met de mooiste plek, op het mooiste moment. Ik, nu. 

Danny

Review Mindfulness training :

Prettig, zeer open. Was voor mij als beginneling er prettig om met jou zo kennis te maken met mindfulness.

Groet A.

Review online mindfulness training:

Dankzij deze cursus gegeven door Lydia Zoon, ben ik met meer oprechte aandacht in het hier en nu gaan leven. Ik ben me meer bewust van wat het leven voor mij zo fijn maakt en geniet zoveel meer. En daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

Natascha

Natasja S.

De Mindfulness heeft enorm positief bijgedragen aan mijn denkpatronen en heel veel tools om mee verder te kunnen. Lydia is een heel fijn persoon waar je meteen al heel vertrouwd bij voelt. En kan heel fijn uitleggen. Heel erg blij dat ik deze cursus gedaan heb!

Anoniem. 

 Lydia is een trainer met veel kennis en kunde op het gebied van Mindfulness. Wat ik heel prettig vind aan haar manier van training geven, is dat ze dit met een vleugje humor doet, maar ook waar van toepassing haar eigen ervaringen deelt. De training gaan als vanzelfsprekend gepaard met een aantal meditaties, en Lydia heeft een ontzettend fijne stem om naar te luisteren. 

A.

Lydia is een fijne vrouw met jarenlange ervaring in meditatie en mindfulness. Dit komt helemaal terug in de kennis die zij met mij heeft gedeeld in de mindfulness training. Ze voelt goed aan wat er bij haar cursisten leeft en past daar haar programma en het delen van kennis op aan. Het voelde voor mij aan alsof de training speciaal voor mij gemaakt was; gebaseerd op mijn behoeften. Wat ik ook fijn vond was dat Lydia altijd de moeite nam om extra informatie te delen. Ook buiten de training om. Een training met Lydia is voor mij een waardevolle ervaring!

Review oktober 2021

Zelfs via een online verbinding voel je als deelnemer de liefde en aandacht vanuit Lydia, die met zorg een intensieve training geeft en geen losse eindjes achterlaat. Alles is bespreekbaar en ik heb me altijd volledig geaccepteerd gevoeld tijdens de sessies. Lydia weet de kracht van Mindfulness duidelijk over te brengen. Het samen bespreken van hoe we de oefeningen ervoeren is ook enorm waardevol gebleken. Ik heb absoluut een goede basis in Mindfulness weten te ontwikkelen onder begeleiding van Lydia en ik raad het iedereen aan, druk of niet, ontspannen of niet, ziek of gezond, ik denk dat iedereen hier baat bij kan hebben.

Februari 2022

De trauma sensitieve mindfulness training gaat diep in op het voelen van ongemak, waar het vandaan komt en hoe je lichaam werkt als het gaat om veiligheid en onveiligheid. Iedereen ervaart veiligheid en onveiligheid in zijn leven en het is zo fijn om te leren hoe dat allemaal precies in zijn werk gaat. Door de wetenschappelijke benadering van de training krijg je echt antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Door die informatie te koppelen aan de oefeningen in de sessies en je huiswerk, krijg je niet alleen inzicht in de werking van je lichaam en je autonome zenuwstelsel, maar ervaar je het ook bewust, waardoor je het leert herkennen en benoemen op momenten waarop je je misschien onrustig of onveilig voelt.

Ik worstel al 16 jaar met paniekaanvallen en pleinvrees en heb veel therapie gevolgd over de jaren, maar lessen zoals deze heb ik in de reguliere geestelijke gezondheidszorg nog niet mogen leren. Lydia neemt alle tijd voor je en door haar liefdevolle aanpak komen de lessen en meditaties ook heel goed
over.

Kortom: openbaring. Ik kan iedereen die zich zo nu en dan angstig voelt, eventueel wegens gebeurtenissen uit het verleden, het aanraden deze training te volgen.

I.v.A.

 

 

bottom of page